23 april

Ooooooooooooooooooooooooooops. Sorrylorry för kass uppdatering. (Hej mamma jag lever och frodas!)
 
Till ursäkt har jag: en vecka med plugg+noll internet torsdag-tisdag eftermiddag. Pga holiday. Tack vad kul, schyrre! Påsken var trevlig och kul men inget speciellt hände där. Highlights:
 
* Utgång på skärtorsdagen. Mycket kuligt, testade på 7th street istället för gamla goa Greenside, var kul, måste gå tillbaka dit!
* Påskpicknick på Northcliff lördag eftermiddag, himla härligt det med och så. 
* HIDE AND SEEK. Bästa leken i världshistorien. Supermörkt och hög musik och ba leta runt och skrika av skratt och rädsla. Haha. Mycket kuligt.
* Volleyboll! Vi har spelat massa volleyboll och jag var rädd att det skulle vara svårt och därmed tråkigt, pga sport är rätt trist när man inte kan det. MEN, jag var inte dunderkass så det var faktiskt ganska skojsigt! Yehaa!
 
I övrigt så superpluggar jag inför ett härligt (...) test på fredag. Wo-ho. Sen har vi faktiskt en vecka study break till, får se vad vi hittar på, verkar som att ett holländskt partaj + river rafting står på schemat iallafall, och så ska vi gråta i dagarna 3 pga tyskarna+österrikaren lämnar oss. Inte skoj alls faktiskt. 
 
Nu: pluggipluggiplugggggggg. Hejsvejs!
 
 

RSS 2.0