18 mars

Idag har jag varit produktiv! Typ. Föreläsningar 8-12, lurre och läsa ett kapitel i den sledna boken som aldrig vill ta slut. Sen åkte vi till en galleria här i närheten pga vi åker ju på äventyr på fredag!(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Eh men ja, de går ju mot vinter här = ont om bikinis å så. Så man får liksom ta det man hittar (på den utplockade sommarrean dvs)! Ser ut som en ful kompott ovan men tror det kan bli kul om inte färgglatt, hehe. Köpte Ipanemas också, woop woop. 
 
Annars hänger jag med denna godingen <333333333 känner mig som 12 år igen. Lille kaninmannen!
 
Det blir nog för övrigt några döda månader på instagram för min del, pga det ser ut såhär. Nog för att det var längesen jag var inne, men 2300 veckor är väl att överdriva :( heh. Nah men den uppdateras liksom aldrig, inte ens när jag är inne på ett wifi. Såatte, svenskt nummer är numera avstängt och därav flygplans-mode och inga räkningar, tjooohoooo!
 
Ah okej, tillbaka till pluggi. Och för er som ej vet vad Garden Route är (det vi ska göra 21a till 31a mars) så är det den södra kusten på Sydafrika, ungefär såhär, fast vi åker från Port Elizabeth till Cape Town istället för tvärtom pga vill avsluta äventyret i Cape Town! TJOHO! 
 
 

RSS 2.0