27 februari

Whops, dagarna flyger visst iväg och vips har jag varit här i prick en månad idag, fyra veckor i måndags. Känns som jag har varit här i en evighet fast ändå inte, knepig känsla det där. Känns som att tiden går alldeles för fort ialalfall, en sak som är säker.
 
Helgen då, jo tack den var bra. Några ur vårat lille hus hade planer denna helgen, några har planer nu i helgen, så vi delade helt enkelt upp oss (snyft) och halva gänget åkte till Drakensberg denna helg som var, och resten (bla. jag) ska åka nu i helgen. 3,5 timmar bort med bil, där man kan rida häst, åka fyrhjuling, linbana och lite andra tokiga äventyrliga och hajkiga-saker. Mycket pepp på det!
 
Vi som ej åkte nu i helgen stannade faktiskt hemma </3 lagade kunglig mat dock, och gjorde en hel del slappande. Halva gänget åkte på Nitro Cirus, icke jag, Mary eller Janine dock så vi hängde hemma och plöggade like the nerds we are och så vidare. Nä, men det var en av anledningarna att jag åker nästa helg, en uppsats till måndag+en tenta på måndag, en uppgift tills tisdag, semestertest nu på fredag, mmm tack UJ, schyrre!
 
Förutom det har jag lyckats köra bil i väntertrafik, och här sitter man även på "fel" sida i bilen, vilket leder till att växelspaken är på vänster sida. Tog lite tid att lära känna bilen och sådäraaa, men nuså sitter det lite bättre. Den ena bilen vi har är definitivt bättre att köra än den andra, sledna sega saken. Hursomhaver, alla inblandade överlevde! 
 
Vi håller även på att planera storslagna äventyr framöver. HIttills har vi ju hunnit med Rhino Lion Park, guidad tur i Soweto, biketour i Alexandra, besök i Pilanesberg National Park.
 
I helgen åker jag, Mary, Janine, Clara och Joâo till Drakensberg för att hajka lite och sådär då.
Nästa helg ska vi åka till Durban (strand-kompatibel stad på östkusten, hola beachen här kommer jag!)
Och under vårt första study break i slutet på mars, 21a till 31a, ska vi bila härifrån, till Durban, och sedan heeeela kusten längst Garden Route (google it!) till Kapstaden för att hänga där ett par dagar och sedan dumpa bilarna där och flyga tillbaka. FETT!
Under det andra study breaket i slutet på april ska vi åka till Kruger National Park och åka på safariiiiii! Tälta i parken och så vidare. Spana lejon till frullen kanske!
Och om ekonomin tillåter så vill vi himla gärna en sväng in i Mocambique/Victoria Falls i slutet på maj, kära gode budget-Guden låt mig ha några kronor kvar till det, amen!
 
 
And now - nörd-plugg för att kunna ha en plugg-fri helg i Drakensberg. JAPP. ADIOS!
 
Ps; världens bästa mamma postade(!) världens finaste halsband hela vägen till afrika, puss på dig!
 
 

RSS 2.0