31 januari

Okej, registreringen av kurserna, japp. Nej, man kan tro att vi är i Spanien för här är det mañana mañana-tänket som rullar. Alla är dock sjuuukt hjälpsamma så det är svårt att bli frustrerad ens. Igår gick det inte att bli registrerade helt för det var alltid något som inte stämnde, "gå ner till finance, ni måste bli cleared in the system" eller "gå till internationalisation, they have to clear your identity documents" = OKEJ. Sprang mest runt fram och tillbaka. Tillslut stängde fakulteten för dagen (16.00) så vi gav upp och gick till Campus Square, över gatan från campuset (den gatan dock = crazy trafik) med en stor mataffär och lite annat smått och gott. Jag och Mary, den amerikanska tjejen som försöker käka mycket veggo+fisk, delade på en laxbit och de andra köpte massa kött, och så styrde vi upp en barbeque här utanför, eller som Sydafrikanerna kallar det = Braai. Man får tydligen inte säga barbeque här, då himlar de med ögonen och så. Mycket gott och trevligt!
 
 
Idag har vi försökt registrera oss men fortfarande utan resultat såååatteeee = bordlägger det tills måndag. Japp. Idag på eftermiddagen gick vi till affären igen och köpte världens största mango samt den godaste mintchokladen (vit+mjölkchoklad i en perfekt kombination) evörz. Därefter gick vi till själva officiella välkomnandet av alla internationella studenter = KANONKUL. Man fick låna en trumma och så var det ett gäng som körde igång massa trumbeats. Filmade och tog bilder så ska försöka få över det till datorn inom en snar framtid!
 
Ikväll ska vi ner till en musik-grej på campuset, förstår ej riktigt vad det är men det blir nog toppen! Imorgon är det lejonbebbe-time! Vi ska HIT och det ska bli awsome. HÄJ!
 

RSS 2.0